Galatasarayın menejerinden iddialı sözler

  • Ana Sayfa
  • Galatasarayın menejerinden iddialı sözler
Galatasarayın menejerinden iddialı sözler
Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergun kura çekiminden sonra gazetecilerle konuştu; iddialı sözler etti; Abone ol

Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergun, amaçlarının katıldıkları her turnuvayı kazanmak olduğunu belirterek, "Hem ligi, hem kupayı hem de Avrupa Kupası'nı kazanabilecek güce sahibiz." dedi.

Türkiye Kupası play-off maçlarının kura çekimi Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde gerçekleştirildi. Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor ile eş seo leşen Galatasaray'da futbol takımı idari menajeri Cenk Ergun, kura çekiminden sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bucaspor karşılaşmasını da diğer maçları gibi gördüklerini kaydederek, ''Her maç olduğu gibi bu maça da aynı şekilde çıkacağız. Amacımız bu maçı kazanıp, Türkiye Kupası'nda gruplarına kalmak.'' diye konuştu.

Ergun, sarı-kırmızılı takımın yoğun bir maç dönemine girmesiyle ilgili bir soruya şu yanıtı verdi: ''Avrupa Kupası oynayan takımlar böyle bir fikstürü göz önünde bulundurarak kadrolarını hazırlıyorlar. Bizim de amacımız katıldığımız her turnuvayı kazanmak. Hem ligi, hem Türkiye Kupası'nı, hem de Avrupa Kupası'nı kazanabilecek güce sahibiz. Bu doğrultuda maçlarımıza çıkacağız.''

BUCASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KIZILTAN: MÜCADELE EDEN, GÜNÜNDE OLAN KAZANIR

Bucaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan da yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın gücünün, kalitesinin, tarihinin ortada olduğunu dile getirerek, "O gün kim daha iyi mücadele ederse, daha iyi konsantre olursa, o şanslı taraf olur. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Bucaspor'u, Galatasaray karşısında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Tur atlamak için her şeyi yapacağız. Ben futbolcularıma inanıyorum. Rakibin Galatasaray ya da Fenerbahçe olması önemli değil. Elimizden gelenin fazlasını yaparak en iyi sonucu almaya çalışacağız.'' ifadelerini kullandı.



Kategori : SPOR