Oktayın kızkardeşinden iddialar

  • Ana Sayfa
  • Oktayın kızkardeşinden iddialar
Oktayın kızkardeşinden iddialar
Özel harekatçı Behçet Oktay öldürüldü mü? Otopsi raporu kafaları karıştırdı. Ailesi cinayet iddiasında ısrarcı.Abone ol

Kendi silahıyla intihar ettiği ileri sürülen Özel Harekat Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın otopsi raporunda, göğüs kafesinde 8 kırık, kanında kokain tespit edildi. NTV'ye konuşan aile de olayın cinayet olduğunda ısrarlı.

Geçtiğimiz şubat Promosyon Kalem ayında Ankara Dikmen’de ölü bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi’nin 13 yıllık başkanı Behçet Oktay’ın intihar ettiği açıklanmıştı.

KIRIKLAR NASIL OLUŞTU?

Oktay ailesi, dosyanın yeniden açılmasını isterken, ailenin avukatı Ülkü Gedikli, konuyla ilgili NTV’ye yaptığı açıklamada, “Kırıkların nasıl olduğuna dair dosya içerisinde herhangi bir araştırma yok. Hayattayken mi, öldükten sonra mı yoksa kendisine yapılan tıbbi müdahale sonucu mu oluştu bunu bilmiyoruz” dedi.

Oktay' a yapılan kalp masajı sırasında kaburgalarının kırılma ihtimalinin de değerlendirildiğini söyleyen Gedikli, “Kalp masajı sırasında kaburga kırığı olabilir. Ama çocuklarda ve yaşlılarda olabilir. Bu kadar sağlıklı, spor yapan bir vücutta olması; ayrıca bu kadar çok miktarda olması, çok düşük bir ihtimal” ifadelerini kullandı.

Oktay' ın kanında kokain bulunması da şüpheli bulan Gedikli, “Daha önce uyuşturucu kullandığına ilişkin bir bilgi yok. İntihara meyilli bir kişilik değil. Görevi ve bir takım verileri biraraya getirdiğinizde aile intihar olmadığını düşünüyor” şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL