Riijkaart Fatih Terimi suçladı

Riijkaart Fatih Terimi suçladı
Mağlubiyet sonrasında "fırsatları değerlendiremedik" diyen Riijkaart bir suçlu aradı ve buldu: Fatih Terim! Abone ol

Galatasaray Başkent'te konuk olduğu Ankaragücü karşısında şok bir skorla namağlup ünvanını yitirdi. Maçtan sonra konuşan Rijkaard skoru değerlendirirken “İlk golü yedikten sonra gardımız düştü ve rakibimize bütün kapıları açtık. Bu maçı quanto costa un trapianto di capelli bireysel değil, takım halinde kaybettik. Maçı adeta A.Gücü’ne bıraktık.” dedi ama bir yandan da suçlu bulma telaşıyla Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı: Milli takım doktoruna Gökhan Zan sakat almayın dedik ama sakat sakat oynattılar.

AYAĞIMIZA GELEN FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Galatasaray'ın ilk mağlubiyetini Başkent deplasmanında alan Rijkaard, bu sonuçtan ders çıkarmak zorunda olduklarını söyledi. İlk golden sonra dirençlerinin kırıldığını belirten Hollandalı, şunları söyledi:

“HEP söylediğim gibi beraber kazanıp, beraber kaybediyoruz. Takımdan ben sorumluyum ve bir şey soracaksanız benimle konuşabilirsiniz. İlk yarıda daha iyiydik ama gol atamadık. 2. devre ise ayağımıza gelen fırsatları bir türlü değerlendiremedik.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM

İlk golü yedikten sonra gardımız düştü. Bu kötü durumdan ders çıkarmalıyız. Önemli olan kaybederken de, kazanırken de ayakların yere sağlam basması. Maçı takım olarak bıraktık. Hayâl kırıklığına uğradım.

TERİM GÖKHAN ZAN'I SAKAT SAKAT OYNATTI



Kategori : SPOR