Patronun 12 yaşındaki kızını kaçırmış

  • Ana Sayfa
  • Patronun 12 yaşındaki kızını kaçırmış
Patronun 12 yaşındaki kızını kaçırmış
30 yaşındaki adam patronunun 12 yaşındaki kızını kaçırmış. Babanın acılı bekleyişi bugün sona erdi. Abone ol

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üç ay önce 12 yaşında bir kız çocuğunu kaçırdığı iddiasıyla aranan Sezgin Kiraz (30), jandarma tarafından yakalandı. Sorgusu tamamlanan Kiraz, ilköğretim öğre gezi videısu ncisi E. B. ile birlikte Fethiye adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı.

Fethiye'nin Kumluova beldesinde Mehmet Baykara (39)'nın yanında seracılık yapan Sezgin Kiraz, 3 ay önce patronunun 12 yaşındaki kızı ile birlikte kaçtı.
Olayın ardından kızı ve yanında çalışan Sezgin Kiraz'dan haber alamayan baba Mehmet Baykara, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma tarafından 3 ay boyunca devam eden arama çalışmalarının ardından Sezgin Kiraz ve E.B., Fethiye'nin Seki Beldesinde bir yayla evinde bulundu. Hemen gözaltına alınan Sezgin Kiraz ve 12 yaşındaki E.B., jandarmadaki sorgularının ardından bugün Fethiye Adliyesine sevk edildi.

Kızı kaybolduktan hemen sonra Fethiye'deki basın kuruluşlarına kızının fotoğraflarını dağıtan acılı baba, yaptığı açıklamada; evlilik vaadiyle kandırılıp kaçırıldığı kızının henüz Kumluova İlköğretim Okulu'nda 8. sınıf öğrencisi olduğunu söylemişti.



Kategori : GÜNCEL