Kızım intihar etmedi, öldürüldü

  • Ana Sayfa
  • Kızım intihar etmedi, öldürüldü
Kızım intihar etmedi, öldürüldü
Evden kaçan kız Spil Dağı eteklerinde karnından vurulmuş bir şekilde bulunmuştu. Hamileydi. İntihar dediler. Abone ol

Spil Dağı eteklerinde dokuz ay önce ölü bulunan Selda Çakıl'ın intihar etmiş olamayacağını, cinayete kurban gittiğini düşünen ailesi, ilgililerden olayın detaylarıyla araştırılmasını istedi.

Turgutlu ilçesinde yaklaşık 1.5 yıl önce evinden ayrılan ve sır olan Selda Çakıl (16), 5 Ocak 2009 tarihinde Sipil Dağı eteklerinde karnından vurulmuş bir şekilde bulunmuştu.

Yetkililer tarafından olayın intihar olduğu bildirilmesine rağmen Çakıl Ailesi yaşanan olayın cinayet olduğunu iddia ediyor. Aradan d ersağ 2024 okuz ay geçmesine rağmen kendilerine detaylı bir açıklama yapılmadığını öne süren anne Arife Çakıl ile oğlu Süleyman Çakıl, yetkililerden olayın araştırılmasını istedi.

OLAY TEKRAR ARAŞTIRILSIN

Uzun zamandır gündemde olan Münevver Karabulut cinayetinin çözülmesi Çakıl Ailesi'ne umut olurken, acılı aile de soru işaretleriyle dolu kızlarının ölüm olayının çözülmesini istiyor. Anne Arife Çakıl, kızının 1.5 yıl önce evden kaçtığını ve dokuz ay önce ölüm haberinin geldiğini belirterek şöyle konuştu: "Yetkililer tarafından bize bildirilen sadece kızımın intihar ettiği ve öldüğünde hamile olduğu. Bunun dışında bir bilgi alamadık. Ben kızımı çok iyi tanıyorum, ne olursa olsun intihar edecek bir insan değil. Kendisi değil tüfekle intihar etmek sineğin olduğu bir odaya dahi korkup girmezdi. Dağın başına nasıl çıkıp intihar etmiş? Birileri bana bunu izah etsin. Bir anne evladının durumunu neler yapıp yapmayacağını bilmez mi?"

Kızının kendini karnından vurarak intihar ettiğinin söylendiğini anlatan Arife Çakıl, şunları söyledi: "İntihar edecek bir insan neden bu kadar acılı bir yöntem seçer bu da ayrı bir konu. Biz bu olayın tekrar araştırılmasını istiyoruz. Kızımın intihar etmiş olduğuna beni kimse inandıramaz."

İNSANA HUZUR VEREN YAPISI VARDI

Ağabey Süleyman Çakıl ise, gece yalnız sokağa bile çıkmaya korkan kız kardeşi hakkında şunları söyledi: "Spil Dağı'na gidip nasıl intihar eder? Bunu aklım almıyor. Kardeşim insana huzur veren, hayata farklı bir pencereden bakan, kendi halinde bir insandı. İntihar etmiş olabileceğine kesinlikle inanmıyorum. Ancak birileri kardeşimi oraya götürerek intihar etmeye zorladıysa bilemem. Yaşanan bu olay soru işaretleriyle dolu. Biz rahat değiliz ve bu olayın sebebi neyse eksiksiz öğrenmek istiyoruz. Münevver Karabulut olayı nasıl aydınlatıldıysa kardeşimin olayının da aydınlatılmasını istiyoruz."



Kategori : GÜNCEL