Bu kazanın fotoğrafları şaşkına çevirdi

  • Ana Sayfa
  • Bu kazanın fotoğrafları şaşkına çevirdi
Bu kazanın fotoğrafları şaşkına çevirdi
Akıllara zarar bir kaza... Çekici minübüs taşıyordu... Freni patlayınca karşı şeride geçti. Taşıdığı minübüs çekici kamyonetin üstüne düştü... Abone ol

İzmit'te meydana gelen trafik kazasında bayır aşağı inerken freni boşalan üzerinde minibüs taşıyan çekici kamyonet, bariyerlere çarptıktan kar hair transplant turkey before and after şı şeride geçti. Minibüsün üzerine devrildiği kamyonetin sürücüsü sıkıştığı yerde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan 2 kişi yola fırlayarak, kamyonette bulunun bir kişi ise sıkışarak ağır yaralandı.


[PAGE]



Gazanfer Bilge Bulvarı'ndan sabaha karşı inen Bülent Büklüoğlu (32) yönetimindeki 34 BM 346 plakalı kurtarıcı aracı olarak görev yapan kamyonet, Santral Sağlık Ocağı önünde freni boşalınca önce çelik bariyerlere ve sokak lambası direğine, ardından da kavşaktaki reklam panolarına çarptıktan sonra karşı şeride geçti.

Kamyonetin taşıdığı arızalı 34 ZS 688 plakalı minibüs, çarpmanın etkisiyle kamyonetin şoför mahalli üzerine devrildi. Kamyonetin sürücüsü aracın içinde ezilerek hayatını kaybetti. Minibüste bulunan Zübeyde Yüksel ile Bayram Kayadibi yola fırlayarak, kamyonette bulunan Ümit Çakmak ise sıkışarak ağır yaralandı.


[PAGE]

Kategori : GÜNCEL