Çaykur Rizesporun gözü Süper Ligde!

  • Ana Sayfa
  • Çaykur Rizesporun gözü Süper Ligde!
Çaykur Rizesporun gözü Süper Ligde!
Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, üst sıralardan kopmamak için 3 puan almak zorunda olduklarını söyledi. Abone ol

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Şükrü Cevahir, üst sıralardan kopmamak için 3 puan almak zorunda olduklarını seo söyledi.

Cevahir, ligde geride kalan haftalarda yenilmediklerini belirterek, ''Takım olarak iyi gidiyoruz. Amacımız lig sonuna kadar bu başarıyı sürdürüp Turkcell Süper Lig'e yükselmek. Bu yolda her maç bir final. Üst sıralardan kopmamak için Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 3 puan almak zorundayız'' dedi.

Rakip takımın çıkışta olduğunu ifade eden Cevahir, ''Bank Asya Ligi bu sezon çok zor geçiyor. Rakibimiz de lige istediği gibi giremese de ardından çok iyi bir ivme yakaladı. Onlar da çıkışlarını sürdürmek isteyecektir. Ancak biz istediklerimizi sahaya yansıtabilirsek kazanabiliriz'' diye konuştu.

Yeşil-mavili ekip, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının Rize'deki hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Oktay Çevik yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan çalışmada, sakatlıkları bulunan Mehmet Sedef, Hakan Akbaş ve Umut Eskiköy takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavililer kısa pas çalışmasının ardından yarı sahada maç yaptı. Çaykur Rizespor, bu akşam Gaziantep'e gidecek.



Kategori : SPOR