Tezgahtarın dalgınlığı pahalıya patladı

  • Ana Sayfa
  • Tezgahtarın dalgınlığı pahalıya patladı
Tezgahtarın dalgınlığı pahalıya patladı
Şahsın kapkaç yöntemiyle yaptığı hırsızlık, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Abone ol

Küçükçekmece'de, nişanlısına yüzük alacağını söyleyen şahıs, tezgahtarın dalgınlığından yararlanarak yaklaşık 25 bin lira değerindeki yüzükleri alarak kayıplara karıştı.

Küçükçekmece'de bir kuyumcu dükkanına sabah saatlerinde gelen müşteri kılığındaki hırsız, tezgahtar Sadık Oğuz'a "Nişanlıma ve kayınvalideme yüzük almak istiyorum." dedi.

Kuyumcu Oğuz'un vitrinden çıkarttığı i cinsel takviye ki tabla yüzük arasından iki tane beğenen şahıs, "Bankadan para çekip geliyorum." diyerek dükkandan ayrıldı. 10 dakika sonra gelen şahıs, beğendiği iki yüzüğün tartılmasını istedi. Bu sırada kuyumcu Oğuz, tezgahı üzerinde bulunan iki tabladan yüzükleri alarak tartmaya başladı.

Tezgahtar Sadık Oğuz'un yüzükleri tartmasından istifade eden şahıs, kameraların ve dükkanda bulunan diğer 3 kişinin gözü önünde içinde 75 adet yüzük bulunan tablaları alarak hızla dışarı çıktı.

Hemen yol üstünde kendisini bekleyen otomobile binen hırsız, piyasa değeri yaklaşık 25 bin lira olan yüzüklerle kayıplara karıştı. Şahsın kuyumcu dükkanında yüzük beğendiği sırada sık sık trafik ışığını kontrol etmesi, en uygun zamanı kollaması ve yüzükleri alıp kaçması, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Aynı güvenlik kamerası, dükkan sahibi İbrahim Göksu, tezgahtar Sadık Oğuz ve başka bir müşterinin kaçan hırsızın peşinden koşmalarını ve olay karşısında çaresiz kalışlarını da görüntüledi.

Hırsızı ve olay anını anlatan tezgahtar Sadık Oğuz, son derece soğuk kanlı olan şahsın hiçbir hareketinden şüphelenmediğini söyledi. Normal bir müşteri gibi davranan soyguncunun yüzükleri alıp kaçmasının çok kısa bir sürede olduğunu aktaran Oğuz, "Böyle bir şey olacağını bilseydim yüzükleri tezgahın üstünde bırakmazdım" dedi. Kuyumcu İbrahim Göksu'da beklide 4 aylık hasılatımız bu şekilde heba oldu. O an silahım yanımda olsaydı sıkıp vururdum. Ancak her şey kısa bir sürede oldu." diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL