Unutkanlığa dur demenin 7 yolu!

  • Ana Sayfa
  • Unutkanlığa dur demenin 7 yolu!
Unutkanlığa dur demenin 7 yolu!
Sadece yaşlıların değil artık herkesin derdi unutkanlık... Ancak basit 7 yöntemle unutkanlığa dur diyebilirsiniz. İşte o yöntemler;Abone ol

Gençlerin de yaşlıların da en büyük sorunu zaman zaman hafıza kaybı yaşamak. Unutkanlık, artık günümüz insanının birinci sorunu haline geldi. Endişelenmeye gerek yok. Çok basit 7 yöntemle unutkanlığa “D hair transplant turkey before and after ur” diyebilirsiniz.

Yapılan araştırmalar hafızayı güçlü tutmanın çok kolay olduğunu gösteriyor. Hayatın içinde var olan çok basit 7 yöntemi hayatınıza dahil ederek geleceğinize yatırım yapabilirsiniz.

Google’da arama yapmak

İnternette araştırma yapmak isteyenlerin vazgeçilmezi kuşkusuz Google. Google’da bir konu hakkında arama yapmak istediğimiz zaman, aklımıza gelen tüm anahtar kelimeleri yazıyoruz. İşte bu anahtar kelimeleri düşünürken, beynimiz daha hızlı ve daha detaylı çalışmaya başlıyor. Anahtar kelimeleri buldukça arama yaptığımız konuyu unutmuyoruz. Bu yüzden haftanın birkaç günü internete en az 20 dakikanızı arayın ve Google’da belli konular üzerinde arama yapın.

[PAGE]



Film izleyin

Film izlemek de hafızayı güçlendiriyor. Nasıl mı? Önce filmi seyredin. Sonra sahnelerdeki detayları hatırlamaya çalışın ve bunlardan en az 10 objeyi listeleyin. Liste yaptıktan sonra 20 dakika boyunca başka şeylerle ilgilenin ve listeye bakmadan bu 10 objeyi hatırlamaya çalışın.

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL