Valiyi fuhuş yapıyor diye bastılar

  • Ana Sayfa
  • Valiyi fuhuş yapıyor diye bastılar
Valiyi fuhuş yapıyor diye bastılar
Gece saat 23:00 sıralarında Vali, il genel meclisi başkanı avukat bayan ile ormanda buluşunca olanlar oldu. Vali kimseleri inandıramadı. Abone ol

Erzurum polisi, 155’e gelen “Dadaşkent Mahallesi arkasındaki ormanlık alanda fuhuş yapılıyor” ihbarından sonra, gittiği olay yerinde evli ve 3 çocuk babası olan Vali Sami Bulut ve İl Genel Meclisi Başkanı Avukat Selcan Karagöl ile karşılaştı.

ERZURUMValisi Sami Bulut, Ak Partili İl GenelMeclisi Başkanı Avukat SelcanKaragöl’ün, “önemli bir konuyu aktarmak” üzere görüşme talebine, gece saat 23.00’te spor yaptığı best hair transplant in turkey ormanlık alanda randevu verince karakola düştü. 155’e yapılan ihbarda “Ormanlık alanda fuhuş yapılıyor” şikâyeti alan polis, olay yerine gittiğinde Vali Bulut ve Karagöl’den kimlik istedi.

SEN VALİYSEN BEN DE CUMHURBAŞKANI

Evden spor yapmak amacıyla eşofmanla çıktığını belirten Bulut, yanında kimliği olmadığını ve polise vali olduğunu söyledi. Polisin de Sami Bulut’a, “Ben de Cumhurbaşkanı’yım. Buyrun karakola, Vali olduğunuzu orada kanıtlarsınız” diyerek, merkeze davet ettiği öğrenildi.

Vali Bulut ve Karagöl’ün kimlikleri, Emniyet’te belirlenince, tutanak tutularak evlerine uğurlandı. Geçtiğimiz aylarda da halı sahada futbol oynadığı sırada ayakkabılarını korumasına bağlattığı için gündeme gelen Vali Bulut, yıllık iznini alarak kentten ayrılırken şunları söyledi, “Olay doğru, İl Genel Meclisi Başkanı Selcan Hanım, önemli bir konuyu aktarmak için görüşmek isteyince, böyle bir durum yaşandı.”

Vali Sami Bulut: ‘Yer mi yok’

Olay hakkında kentte “Aşk ilişkisi” dedikodularının çıktığı yönündeki iddialara da yanıt veren Vali Bulut,“Ben bir vali olarak başka bir amacım olsa ormanlık alanı mı tercih ederim. Gidecek başka yer mi yok” dedi.

Avukat Selcan Karagöl: ‘Çirkin iftira’

İl Genel Meclisi Başkanı Avukat Selcan Karagöl ise olayın üzüntüsünden
ağlayarak “İl genel meclisi üyesi bir kişinin durumunu aktarmak için Sayın Vali Bey ile buluştuğumuzda böyle bir olay yaşandı. Olayı başka mecralara çekmek isteyenler var. Ben genç bir kızım. Böylesine çirkin iftira ve iddialarla beni karalamak istiyorlar. Bu olayı başka yönlere çekmek isteyenlere söyleyecek tek sözüm var; Allah’larından bulsunlar” dedi

(Orkun Çizmeli/Gazete Habertürk)



Kategori : GÜNCEL