Rijkaard sayılmayan gole yandı

Rijkaard sayılmayan gole yandı
Galatasaray'da beraberlik büyük sürpriz oldu. Rijkaard sayılmayan golden sonra güvenlerini kaybettiklerini savundu.Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Sturm Graz maçına iyi başladıklarını ve Elano ile pozisyonlara girdikleri belirterek, ''Arda'nın hakem tarafından verilmeyen golü var, bence goldü. O gol verilseydi her şey farklı olurdu. Anlayamadığım bir sebepten dolayı çizgide duran hakem golü vermedi'' dedi.

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, o golün verilmemesi nedeniyle, bu dakikadan sonra güvenlerini ve oyun ritmlerini kaybettiklerini Belirterek, ''Kapanan takımlara karşı ilk golü bulursanız, rakip açılır. Ancak bu gol google seo ü erken bulamazsanız rakibin güveni kendine gelir. Arda'nın golünün verilmemesi şanssızlık'' dedi.

Maça iyi başladıklarını ancak daha sonra performanslarının kötüleştiğini dile getiren Rijkaard, şunları söyledi:

''Çok yavaş oynadık ve çok fazla yaratıcı olamadık. Tekrar şanssızlık oldu, ilk yarının son dakikasında bir gol yedik. Tabii bu tip unsurlar bir araya geldi ve maç karışık hale geldi. İkinci yarı toparladık ve beraberlik golünü bulduk. Galip gelmek için her şeyi yaptık ama bunu biraz fazla yaptığınızda bu tehlikeli olabilir. Bu zamanlarda, takım içi disiplini kaybedebiliyorsunuz. Birçok oyuncu bunu kaybetti ve maç kaosa döndü. Her şeyi bir yana bırakalım, maçı kazanabilirdik. Diğer taraftan baktığımızda yenilebilirdik de. Rakibimiz son dakikalarda kontrataktan gol bulabilirdi. Bu, bizim organizasyon hatamızdan oldu. Tabloya baktığınızda grup lideri durumundayız. Her şey bizim elimizde. Bu şekilde çalışıp detayları geliştirmeliyiz.''

''KORKMAMIZ GEREKEN BİR DURUM YOK''

Bazı detayları geliştirip, 2-3 hafta önce oynadıkları futbola dönmeleri gerektiğinin altına çizen Rijkaard, ''Çünkü, o zaman bir takım gibi hep beraber oynuyorduk. Oynadığımız futbolla gurur duymamız lazım. Devamlı atak oynuyoruz ve taraftarlar da bunu seviyor. Biraz daha organize olmamız lazım ama bu tip defansif takımlara karşı oynadığınız zaman, oyun mantalitenizi değiştirmemeniz lazım. Pozisyonlarımızı çok değiştirdik, bunun üzerinde çalışmalıyız. Galip gelmek için yapacağımız tek şey, o organizasyonu sağlamak. Korkmamız gereken bir durum olmadığını düşünüyorum'' diye konuştu.

Taraftarların beraberlikte dahi tepki gösterdiği hatırlatılarak, ''Buna kızıyor musunuz?'' şeklindeki bir soruyu da Hollandalı teknik adam, ''Taraftarlara kızmıyorum. Çok muhteşem taraftarımız var. Maçın zorlandığımız dakikalarında bize yardımcı oluyorlar. Bu, beni sevindiriyor. Taraftarlarımızın beklentisinin yüksek olduğunu gösteriyor, bu da beni sevindiriyor. Çünkü taraftarlar her zaman dürüsttür'' diye yanıtladı.



Kategori : SPOR