Alparslandan havlama taklidi

Alparslandan havlama taklidi
Danıştay saldırganı Arslan için 'akıl sağlığı yerinde' dendi. Deli numarası yaptığı öne sürülen sanığın icraatları inanılır gibi değil.Abone olDanıştay saldırısı sanığı Alparslan Arslan’a Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından verilen ‘Akıl sağlığı yerinde’ raporunda ilginç detaylar yer aldı.< quanto costa un trapianto di capelli p>

Arslan'ın ‘deli numarası’ yaptığı belirtilen raporun gözlem kısmında Arslan’ın ‘numaraları’ anlatıldı.

DURUŞMAYA TIRAŞLI GELDİ

Ergenekon ve Danıştay’ın birleştirildiği davanın bugünkü duruşmasında tetikçi Alparslan Arslan’ın tıraşlı olduğu görüldü. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin talimatıyla cezaevi yönetimince saçı sakalı kesilen ve vücut temizliği yapıldığı bildirilen Arslan’ın kıyafetlerinin de yenilendiği gözlerden kaçmadı.

SİGARA İZMARİTİ YEDİ, CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Arslan’ın akıl sağlığının yerinde olduğu vurgulanan raporda, şu detaylar yer aldı: ‘’Takip eden gözlemlerde sigara izmariti yedi. Pijamasını çıkarıp cinsel organını kameraya gösterdi. Anlamsız sesler çıkarıyor, gülüyor. Zaman zaman kahkaha atıp zaman zaman da bağırıyor. Eliyle 'git' manasına gelen işaretler yapıyor. Eliyle başını gösterip ‘deli’ işareti yapıyor. Ağzını açıyor, kısa bir süre hareketsiz kalıyor.



Kategori : GÜNCEL