Denizli sıfır çekmeye gidiyor!

  • Ana Sayfa
  • Denizli sıfır çekmeye gidiyor!
Denizli sıfır çekmeye gidiyor!
Beşiktaş'ın CSKA ile yaptığı maç Macar basınında da geniş yankı buldu. Gazeteler ''Mustafa Denizli, Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş ile de sıfır çekmeye gidiyor'' diye yazdı.Abone ol

Rusya'nın başkenti Moskova'da dün gece CSKA Moskova ile Beşiktaş arasında o trapianto di capelli ynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı, Macaristan spor medyasında geniş yer aldı.

Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, ''CSKA iyi oyunla Beşiktaş'ı yendi'' başlığını attığı haberinde, Rus ekibinin CSKA'nın maçın başından itibaren oyunu istediği gibi yönlendirdiğini, Beşiktaş'ın son saniyelerde bulduğu golle maçtan 2-1 mağlup ayrıldığını yazdı.

''Sportforum. Hu'' internet sitesi ise, ''CSKA Beşiktaş'ı yendi'' başlığının ardından, ''Maça iyi başlayan ev sahibi Rus ekibi, maçın hemen başında bulduğu golle Türk ekibine şans tanımadı'' diye yazdı.

''Pepsifoci. Hu'' haber sitesi ise, ''Moskova'da Türkler kaybetti'' başlığını attı ve ''Mustafa Denizli, Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş ile de sıfır çekmeye gidiyor'' diye yazdı.



Kategori : SPOR