Siyah üzüm botoksa karşı

Siyah üzüm botoksa karşı
Kansere karşı bir kalkan görevi gören siyah üzüm aynı zamanda gençleşmenin de anahtarı. Siyah üzümle öyle bir formül bulunduki...Abone ol

Çekirdeği güçlü bir antioksidan özelliği taşıyan siyah üzümün, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde hasat edilerek, kurutulmasına başlandı.

Saruhanlı'nın Mütevelli beldesinde, fidanını 6 yıl önce Gaziantep'ten getirere trapianto di capelli k, Horozkarası cinsi siyah çekirdekli üzüm üretimine başlayan Ersin Sara, bu yıl 5. kez verim aldığı ürünü hasat edip, ilk kez kurutmaya bıraktı.

Bölgede çekirdekli siyah üzüm üretiminin bu güne kadar kazanç sağlamak amacıyla hiç ekilmedi. Siyah üzüm üretiminin yaygınlaşmasının bölgeye ekonomik açıdan büyük gelir getirmesi bekleniyor.

ECZANELERDE SATILIYOR

İnsan sağlığına bir çok faydası olan siyah üzüm çekirdeği bazı eczanelerde ilaç olarak satılıyor. Besin değeri yüksek olan siyah üzümün kanser önleyici resveratrol maddesi de içerdiği biliniyor.

MUCİZEVİ SİYAH ÜZÜM MASKESİ
HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]





Siyah üzüm çekirdeği, 1950 yılından itibaren Fransa'da damar koruyucu ilaç olarak kullanılmaya başlandı. Üzerinde birçok araştırma yapılan siyah üzümün kabuğunun ve çekirdeğinin bazı hastalıklara çare olduğu belirlendi.
Kansere karşı koruyucu özelliği başta olmak üzere, kalp krizi riskini azaltıyor, romatizmaya iyi geliyor, katarakt oluşumunu engelliyor, kansızlığı önleyip kanı temizliyor.

[PAGE]

Kategori : SAĞLIK