Kocanın karısına yaptığına bakın!..

  • Ana Sayfa
  • Kocanın karısına yaptığına bakın!..
Kocanın karısına yaptığına bakın!..
Karısını bıraktı bir başka kadınla birlikte yaşamaya başladı. Ardından da boşanma davası açtı. Karısının arsasını da sahte evrakla sevgilisinin üstüne geçirdi. Abone ol

Boşanma davası açtığı eşine ait arsayı sahte evraklarla birlikte yaşadığı kadının üzerine geçirdiği iddia edilen bir kişi gözaltına alındıktan sonra tutuk clıpper çakmak suz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İddiaya göre, Pursaklar'da yaklaşık bir dönüm arsası bulunan Fatma K. işlemler için gittiği tapu müdürlüğünde arazisinin başka birine devredildiğini tespit etti. Fatma K. bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Savcılığına başvurdu.
Olayı soruşturan Ankara Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, olayın Fatma K'nın boşanma davasının devam ettiği eşi Arif K. tarafından gerçekleştirildiğini belirleyerek bu kişiyi gözaltına aldı. Arsanın Arif K'nın nikahsız olarak birlikte yaşadığını bildirdiği Yeter D'nin üzerine tescil ettirildiği belirlendi. Devir sırasında Yeter D'nin, akrabası olan Fatma U'nun üzerinde tahrifat yapılan nüfus cüzdanını kullanarak kendisini Fatma K. olarak tanıttığı belirlendi.

Gözaltına alınan Arif K, Yeter D. ve Fatma U. adlı kişiler emniyette sorgulanmalarının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Kategori : GÜNCEL