Aaaa ne diyor bu Birand

Aaaa ne diyor bu Birand
Birand'ın taş atan çocuklarla ilgili sözleri ezber bozdu. Peşinden de "aaa ne diyor bu' diyecekler' demeyi de ihmal etmedi.Abone olHükümetin taş atan çocuklara erteleme formülü getirilmesiyle ilgili Mehmet Ali Birand'tan sıra dışı sözler.. Birand, taş atan çocuklar için "evet taş atsın b best hair transplant in turkey ırakın" diye konuştu.

PKK'nın kaybetmeye mahkum bir konjonktürde bulunduğunu bunu onların da bildiğini savunan Birand, örgütün son kozlarını oynadığını iddia etti.

NTV'de yayınlanan "Yazı İşleri" programına katılan Birand, Kürt açılımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"AAA NE DİYOR BU' DİYECEKLER"

Çocukların yapacakları işleri yok. Diyarbakır'a hepimiz gitti. Çocuklar orada başı boş dolaşıyor. Hele gece saat 22.30'dan sonra çocukların hakimiyeti vardır. O çocuklara koca koca adamlar ellerinde makineli tüfeklerle bir şey yapmaya çalışıyor. Hayır değil, o şekilde üzerine gidemezsiniz üstüne. Efendim taş atsan mı? Evet taş atsın. Evet taş atsın, bırakın. Biliyorum şu anda ekran başında televizyon seyredenler 'aaa ne diyor bu' diyecekler. Kanun yanlış yaklaşımımız yanlış. O çocuk taş atıyorsa dahi ona silah çekmemek gerekiyor.



Kategori : GÜNCEL