Burası böbreklerini satan köy!

  • Ana Sayfa
  • Burası böbreklerini satan köy!
Burası böbreklerini satan köy!
Köylüler bu şekilde haber olmaktan üzüntülü ama gerçek bu... Kimi konut kredisi borcu için, kimi de düğün yapmak için böbreklerini satmış. Abone ol

Afyonkarahisar'da Kışlacık köyünden böbreklerini sattığı iddiasıyla dün 9 kişinin yakalanmış, bunlardan 6'sı gözaltına alınmıştı.  İşte o vatandaşlardan, bazılarının çocuklarını Promosyon Kalem evlendirmek için, bazılarının ise kredi kartı borçlarından dolayı böbreklerini satmış!

KİM NİYE BÖBREĞİNİ SATTI?  Afyonkarahisar'ın Kışlacık köyünde 11 kişinin böbreğini sattığı ileri sürülüyor. Bunlardan aynı aileden 4 kişinin bile olduğu öğrenildi. Böbreğini satanlar arasında aynı aileden anne, baba ve oğlu da bulunuyor.

Böbreğini satanlardan bir kişinin konut kredisini ödeyemediği, bir kişinin de çocuğunu evlendirmek için böbreğini sattığı iddia edildi.

Böbreğini satanlar arasında kumar borcu olanların da olduğu öğrenilirken, evlenmek ve oğlunu evlendirmek için satanların sayısının ise 4 olduğu bildirildi.
Kışlacık köylülerinin sattıkları her böbrek için 20 ile 25 bin lira arasında para aldığı iddia edildi.

''Böbreklerini satan köy'' olarak anılmaktan rahatsız olduklarını belirten Kışlacık Köy Muhtarı Ahmet Demir, köylülerin neden böbreklerini sattıkları konusunda net bir bilgisi olmadığını söyledi.

MUHTARIN HABERİ YOK



Kategori : GÜNCEL