Günay Bahçeliyi millete havele etti!

  • Ana Sayfa
  • Günay Bahçeliyi millete havele etti!
Günay Bahçeliyi millete havele etti!
Bahçeli Günay için "Atatürk devrimlerinden anlamaz" dedi. Kültür Bakanı bu söze öyle bozuldu ki, onu millete havale etti. Abone olKültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Atatürk Devrimlerinden anlamaz" sözüne, "Sayın Bahçeli'nin mi beni hair transplant cost in turkey m mi Atatürk'ü daha iyi içselleştirdiğini milletin takdirine bırakıyorum." şeklinde cevapladı.

Atatürk'ün kurtuluş savaşından hemen sonra "Yurtta sulh, Cihanda sulh" sözünü kullandığına dikkat çeken Günay, AK Parti hükümetinin de Türkiye'yi çağdaş normlara ulaşmış, çevresine barış yayan bir ülke haline getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği'nin 2. Olağan Genel Kurulu Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel Kurul'un açılışına Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Muammer Güler, İBB Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda yerli-yabancı belediye başkanı katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay kongre salonu girişinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.



Kategori : POLİTİKA