Eskişehirde kayıp çocuk alarmı

  • Ana Sayfa
  • Eskişehirde kayıp çocuk alarmı
Eskişehirde kayıp çocuk alarmı
Kayseri'de kayıp 3 çocukla ilgili gelen bir ihbar Eskişehir polisini harekete geçirdi. Polis bir otomobilin peşine düştü.Abone ol

Eskişehir'de bir kişi, 38 plakalı otomobilin içerisinde 3 çocuk ile bir kadın ve bir erkeği görüp bunların Kayseri’nin Talas ilçesinde kayıp olan 3 çocuk olabileceğini ihtimali üzerine Clıpper Çakmak polisi aradı.Yapılan araştırmada belirtilen plakalı otomobil bulunamadı.

Bugün akşam saatlerinde Seyitgazi Caddesi’nde Kayseri plakalı bir otomobilin içerisinde 3 çocuk gören bir kişi, 155 Polis İmdat hattını arayarak çocukların Kayseri’nin Talas İlçesi'nde bayramın ikinci günü şeker toplamak için evlerinden ayrılıp kayıplara karışan Ahmet Tuna Tekin, Dilruba Tekin ve Türkan Ay olabileceğini bildirdi. İhbar üzerine Seyitgazi Caddesi’ne polis ekipleri sevk edildi. Yapılan aramalarda araca raslanılmadı.

Yaklaşık yarım saat sonra otomobilin Cumhuriyet Bulvarı üzerinde görüldüğü ihbarı yapıldı. İhbarı yapan kişi sürücüsü erkek olan otomobilde 3 çocuk ve bir kadının bulunduğunu ve aracın Devlet Hastanesi istikametine doğru gittiğini söyledi.

Polis ekiplerinin çevrede yaptıkları araştırmada belirtilen plakalı araç yine bulunamadı. İhbarı yapılan otomobilin ise herhangi bir suçtan dolayı aranmadığı kaydedildi.



Kategori : GÜNCEL