Manisada iki genç kız sır oldu

  • Ana Sayfa
  • Manisada iki genç kız sır oldu
Manisada iki genç kız sır oldu
Manisa'da, okullarına gitmek üzere evlerinden ayrılan iki ilköğretim öğrencisi beş gündür haber alınamıyor. Abone ol

Yakınlarının kayıp başvurusunda bulunması üzerine harekete geçen polisin, en son İzmir'de görülen iki genç kızın bulunması için çalışma başlattığı bildirildi.

Raziye ve İsmet Ç. çifti, geçen cuma günü, harçlığını vererek okula uğurladıkları Manisa Merkezefendi İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi kızla toptan çakmak rı 13 yaşındaki S.Ç.'nin eve dönmemesi üzerine merak edip gidebileceği yerleri aradı, ancak bulamadı.

17 yıl önce oğulları Emrah Ç.'yi trafik kazasında kaybeden Ç. çifti, kızlarının hayatından endişe ederek, polise kayıp başvurusunda bulundu. Ç. çifti, polise gittiklerinde kızlarıyla aynı okulda 7'nci sınıf öğrencisi olan ve kendi sokaklarındaki babaannesinin yanında kalan 12 yaşındaki M.C.'nin de kayıp olduğunu öğrendi.

Yapılan araştırmalar sonucunda iki genç kızın M.C.'nin İzmir'deki teyzesinin yanına uğradıkları belirlendi. M.C.'nin teyzesine, “Arkadaşımla evden kaçtık. Sende kalabilir miyiz?” dediği öğrenildi. Teyzesinin, “Sen kalabilirsin. Ama tanımadığım başka birini evime alamam” demesi üzerine Coşkun'un, “Zaten, arkadaşım Turgutlu'ya gidecekti. Uğurlayıp, geleyim” diyerek ayrıldığı ve bir daha geri dönmediği öğrenildi. Bunun üzerine polis, araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırdığı öğrenildi.

Bakkal dükkanı işleten İsmet Ç., kızını ve arkadaşını daha önce mahallelerinde kiracı olarak oturan 48 yaşındaki Birgül Ö.'nün evden kaçmalarını ayartmış olabileceğinden şüphelendiğini belirterek, “Kızım ve arkadaşının bir an önce bulunması için dua ediyorum. Kendilerini görenlerin en yakın polis veya jandarma karakoluna haber vermelerini istiyorum” dedi.



Kategori : GÜNCEL