Gümüşhanede kar yağışı uyarısı

  • Ana Sayfa
  • Gümüşhanede kar yağışı uyarısı
Gümüşhanede kar yağışı uyarısı
Gümüşhane'de kar uyarısı! Bölgede başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.Abone ol

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, kar yağışının ardından başlayan yağmurun, yollarda heyelan ve kaya düşme tehlikesi oluşturduğunu bildirdi.

Vali Salihoğlu, yaptığı Promosyon Çakmak açıklamada, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının, başta il merkezi olmak üzere Torul ve Kürtün ilçelerinde hayatı olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Halen 25 kadar köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu ifade eden Vali Salihoğlu, ''Kar yağışı ardından başlayan yağmur, yollarda heyelan ve kaya düşme tehlikesi oluşturuyor. Karların aniden erimesi sonucu olabilecek sel tehlikesine karşı, vatandaşları dikkatli olmaları, çay ve dere kenarlarına inmemeleri konusunda uyardık'' dedi.

Karayolları Bölge Müdürlüğüne Gümüşhane-Trabzon ve Gümüşhane-Tirebolu karayollarında kar yağışı, kaya düşmesi ve heyelan konusunda önlem almaları konusunda uyarıda bulunduklarını kaydeden Vali Salihoğlu, ''Vatandaşların gerek karayollarında gerekse köy yollarında heyelan, kaya düşme riskine karşı duyarlı olmalarını istiyoruz'' diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL