Ölüler bile canlanacak!

Ölüler bile canlanacak!
Çok değil... Sadece 20 yıl sonra bu dediklerinin olacağını iddia ediyor. O teknoloji tahmin dahisi olarak biliniyor. Ve diyor ki; Abone ol


Yeni teknolojileri icat edilmeden önce tahmin etmesiyle tanınan Amerikalı bilim adamı Ray Kurzweil, android (insanımsı robot) sayesinde sonsuza kadar yaşayabileceğimizi iddia etti.

Birçok insanın hayatını değiştiren buluşlar yapan Kurzweil, ‘ölümsüzlük’ teorisinin tamamen gerçek ekrem seyfullah çi olduğunu ve mezardan alınan DNA ve gelecekteki teknolojilerle 1970’te ölen babasının bile yaşama döndürülebileceğini savunuyor.

Bu teorisini ise özetle şöyle açıklıyor: “Bir insanın beynini bilgisayara 2030’larda aktarabileceğiz. Tüm kişiliği, anıları, yetenekleri ve geçmişiyle birlikte. Ardından insanlar ve biyolojik olmayan makineler gelişmiş genetik, nanoteknoloji ve robot teknolojisi sayesinde öyle etkili bir şekilde birleşecekler ki insan, daha da gelişmiş bir zekayla yaşamını sürdürecek”.

64 YIL SONRA ORTAYA ÇIKAN ŞOK!
HİTLER'İN KAFATASI İNCELENDİ VE...

[PAGE]



HİTLER'İN KAFATASI İNCELENDİ VE...

Hitler'in 30 Nisan 1945'te kendisini kafasından vurarak intihar ettiği iddia ediliyordu. Kafatası kalıntıları ise Rus arşivlerinde saklanıyordu.

64 yıl sonra ABD’li bilim adamları, yıllarca arşivlerde saklanan Hitler’in kafatası kalıntılarının bir kadına ait olduğunu ortaya çıkardı.

Connecticut Üniversitesi’nin Hitler’in kafatası üzerinde yaptığı DNA testleri bu iddiayı çürüttü. History Channel için hazırlanan “Hitler’in Kaçışı” isimli belgeselde açıklanacak araştırmaya göre kafatası 40 yaşında bir kadına aitti, Hitler ise 1945’te 56 yaşındaydı.

BU YILAN ŞOKE EDİYOR...
TAM 4 AYAĞI VAR VE TÜRKİYE'DE BULUNDU

[PAGE]

Kategori : DÜNYA