Avrupadaki rakiplerimiz neler yaptı?

  • Ana Sayfa
  • Avrupadaki rakiplerimiz neler yaptı?
Avrupadaki rakiplerimiz neler yaptı?
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri bu hafta liglerinde ne yaptı?Abone ol

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi F Grubu'ndaki rakiplerinden Dinamo Bükreş kendi liginde oynadığı maçta mağlup olurken, Sturm Graz ise galip gelmeyi başardı.

Romanya Birinci Ligi'nde Dinamo Bükreş, deplasmanda Gaz Metan Medias'a 1-0 yenildi. Gaz Metan Medias'a galibiyeti getiren golü 89. dakikada Oliveira attı.

Avusturya Birinci Ligi'nde ise Sturm Graz, deplasmanda Kapfenberg'i 1-0 mağlup etti. Sturm Graz'ın golünü 69'uncu dakikada Beichler k cinsel kahve aydetti.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ RAKİPLERİ...

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden Manchester United ve Wolfsburg liglerinde oynadıkları maçlarda galip gelirken, CSKA Moskova ise mağlup oldu.

İngiltere Premier Lig'de Manchester United, Tuncay Şanlı'nın forma giydiği Stoke City'i deplasmanda 2-0 yendi. Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 62. dakikada Berbatov ve 77'de O'Shea kaydetti. Tuncay Şanlı, 72. dakikada Whitehead'in yerine oyuna dahil oldu.

Almanya Birinci Ligi Bundesliga'da Wolfsburg ise kendi sahasında Hannover'ı 4-2 mağlup etti. Wolfsburg'a galibiyeti getiren golleri 8'inci dakikada Misimovic, 44'te Gentner, 49'da Hasebe, 62'de de Dzeko kaydederken, konuk ekibin gollerini ise 29'da Balitsch ve 50'de Alexander Madlung (kendi kalesine) attı.

Rusya Premier Ligi'nde CSKA Moskova, deplasmanda Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Zenit St. Peterburg'a 2-0 mağlup oldu. Zenit 'e galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mateja Kezman (penaltıdan), 87'de de Bistrov attı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Fatih Tekke'nin ilk yarıda bir şutu direkten dönerken, 90+2'de oyundan alındı.

FENERBAHÇE'NİN UEFA AVRUPA LİGİ'NDEKİ RAKİPLERİ...

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden Twente, kendi liginde oynadığı maçta galip gelirken, FC Sheriff ise mağlup oldu.

Hollanda Birinci Ligi'nde Twente, kendi sahasında VV Venlo'yu 2-1 mağlup etti. Twente'ye galibiyeti getiren golleri 15'inci dakikada Ruiz, 26'da Douglas atarken, rakip takımın tek golü 3. dakikada Ahahaoui'den geldi.

Moldova 1. Ligi'nde FC Sheriff ise deplasmanda Zimbru'ya 1-0 yenildi. Zimbru'nun galibiyet golünü 45'inci dakikada Andronic kaydetti.



Kategori : SPOR