Caner çok iddialı konuştu

Caner çok iddialı konuştu
Galatasaray'da rekor beklentisi. Altıda altı yapan sarı kırmızılılarda yeni transfer Caner iddialı açıklamalarda bulundu.Abone ol

Galatasaray'ın CSKA Moskova'dan kiralık olarak renklerine kattığı Caner Erkin, ligde 6'da 6 yapan sarı-kırmızılı takımın bir galibiyet rekoru kırabileceğini söyledi.

Galatasaray TV'ye konuşan Caner Erkin, 6'da 6 ile çok iyi bir seri yakaladıklarını belirterek, ''Tabii ki mükemmel rakamlar. 6'da 6 çok iyi bir seri yakaladık. Bence bunu rekor promosyon çakmak a bile götürebiliriz. İlk yarıyı mağlup olmadan bile kapatabiliriz'' dedi.

Takım olarak aralarında bu konuyu konuştuklarını vurgulayan milli oyuncu, ''Kimse yenilmeyi istemiyor. Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Bence çok iyi bir rekor kırabiliriz'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin geçmişte 103 gollük rekorunun yanısıra 1964-1965 sezonunda 7'de 7 yaptığının hatırlatılması üzerine Erkin, Fenerbahçe ile yapacakları maça dek hiçbir yenilgi almayacaklarını savundu.

Genç oyuncu, Fenerbahçe maçını da alıp yollarına devam edeceklerini ve kendisinin de buna inandığını söyledi.

Kasımpaşa maçında 90 dakika sahada kalan Caner, ''Tabi ki ilk 90 dakika çok önemliydi. İstediklerimi çok yapamadığıma inanıyorum. Gerçek Caner Erkin bu değil. Daha çok istediklerimi yaparsam zaten daha çok iyi olacağım, buna inanıyorum. İlk yarıya biraz kötü başladım. Ondan sonra takım olarak ikinci yarıda iyi oynamaya başladık. Ondan sonra gerçek Galatasaray ve gerçek Caner'i yansıtmaya başladım'' dedi.

Ofansif yönünün daha iyi olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, ''Daha çok forma şansı bulursam, üst üste oynamaya başlarsam solbekte çok iyi çıkış yapacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

GİREN ÇIKANI ARATMADI

Galatasaray'da oyuna girenin çıkanı aratmadığını vurgulayan Erkin, çok kaliteli bir takım olduklarını, kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip oldukları için de oyuna girenin çıkandan daha iyi oynadığını söyledi.



Kategori : SPOR