Kurtlar Vadisinde işler karışıyor

  • Ana Sayfa
  • Kurtlar Vadisinde işler karışıyor
Kurtlar Vadisinde işler karışıyor
Vadi'de İskender tasfiye edilirken yerine Polat düşünülüyor. Kanal değiştiren Vadi, başbakana bir de ilginç gönderme yaptı.Abone ol

Yeni kanalında görücüye çıkan Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan geçen sezon kaldığı yerden devam etti. Polat yeni bölümlerde ülke için yine çok hair transplant cost in turkey zorlu görevler üstlenecek tabii hayatta kalabilirse!

Sezon finalinde Başbakan'ı kurtarmak isterken vurulan Polat Alemdar, bu sezon karanlık hesaplar içerisindeki Gladio ile mücadele etmek için görevlendiriliyor. İhtiyarların desteklediği Polat Alemdar'a suikasttan yaralı kurtulan Başbakan tarafından Güvenlik Müsteşarlığı görevi teklif edildi. İşin en ilginç tarafı ise Show TV'deyken Başbakan'a çok sık vermeyen Vadi'nin Doğan Grubu'na geçtikten sonra ki tavrı oldu. Vadi ekibi, öyle bir senaryo yazdı ki Başbakan'a, Büyük Ortadoğu Projesi'nin liderliğini teklif ettirdi.

Cezaevinde müsteşarlıktan alınan İskender Büyük ile karşılaşan Polat Alemdar, can düşmanının işbirliği teklifiyle karşılaştı. Bu arada adamlarını hapishaneden kurtarmak isteyen Polat Alemdar, yine Cevat'ın kurduğu pusuya düştü.



Kategori : GÜNCEL