Hülya Avşardan geri adım yok!

Hülya Avşardan geri adım yok!
Hülya Avşar Kürt açılımı konusunda fikrini söyledi. Hakkında soruşturma açıldı. Avşar kızı ise 'bu bana hakarettir, sonuna kadar sözlerimin arkasındayım' dedi. Abone olDemokratik Açılım'la ilgili söylediği sözler nedeniyle hakkında, ‘halkı kin, nefret ve düşmanlığa tahrik' ettiği ger promosyon çakmak ekçesiyle soruşturma açılan Hülya Ayşar, soruşturmayı hakaret olarak algıladığını söyledi.

Kızı Zehra ile dün, THY’nin tarifeli uçağıyla Ankara’dan İstanbul’a gelen Hülya Avşar, konu ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

Avşar, büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek, “Beni savcılığa vermiş olmaları açıkçası bende sadece şaşkınlık yarattı. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Bunu hakaret olarak algılıyorum. Bir insanın, ülkesinin sanatçısına ‘kin ve nefret’ sözlerini kullanmasını bırakın, bu sözler düşmana bile kullanılamaz. Feci, çok ayıp bir şey. Ama kendimin ve söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Adalete sonuna kadar güveniyorum. Bu durumdan, kesinlikle ne demek istediğimi doğru düzgün anlatarak çıkmış olacağım. Dava açmayı düşünmüyorum” dedi.

YARGILANACAKSAM YARGILANIRIM



Kategori : MAGAZİN