İşte bu one minuteun sonudur

İşte bu one minuteun sonudur
Böyle diyor Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş. Davos çıkışının UAEK genel kurulunda bittiği savundu.Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ''Marifet otel lobilerinde 'one minute' demek değil, BM Salonu'nda bunu söyleyebilmektir'' dedi.

"İsrail'in nükleer yetenekleri" başlıklı karar tasarısında çekimser oy kullanıldı

Kurtulmuş, yaptığ cinsel kahve ı yazılı açıklamada, ''İsrail'in Nükleer Yetenekleri'' başlıklı karar tasarısının gündeme alınacağı Uluslararası Atom Enerjisi Kurumunun (UAEK) Genel Kurul Toplantısı'nda Türkiye'nin önce çekimser oy kullanmasını, ardından da yapılan oylamada da salonu terk etmesini eleştirdi.

Türk heyetinin takındığı tavrın, Türk milletinin vicdanını yaraladığını iddia eden Kurtulmuş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

''Gazze Mitingi'nden sonra Sayın Başbakan, Şimon Perez'e 'one minute' dedi. İlk tebrik eden Saadet Partisi oldu. 'Teşekkür ederiz, bu, milletimizin, Müslümanların beklediği bir tepkidir' dedik. Ama ne hikmettir ki ondan sonra Sayın Başbakan 'Aman yanlış anlaşıldı, biz aslında Sayın Şimon Perez'e değil, modaretöre karşı bu tavrı koyduk' demeye başladı.

Hemen akabinde bakanlarımız bir biri ardına, 'Türkiye'nin, İsrail ile olan stratejik ilişkileri bundan sonra daha iyiye gidecektir' açıklaması yaptı. Biz o zaman merak etmiştik bu ilişkiler nasıl daha iyiye gidecek diye. Bir tarafta Şimon Perez'e 'one minute' diyeceksiniz, öbür tarafta ilişkiler nasıl daha iyiye gidecek?



Kategori : POLİTİKA