Siyasilerin bayram sağduyusu

Siyasilerin bayram sağduyusu
Siyasiler arasındaki gerilime bayram arası. CHP'den AKP'ye çiçek, çikolatalı bayram ziyareti Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA- Partilerarası bayramlaşma kapsamında, AK Parti'yi MHP, DSP ve CHP ziyaret etti. Ziyaretlerde sağduyu mesajları verildi. CHP çiçek ve çikolata götürdü, Başbakan'ın yazacağını açıkla turkey hair transplant cost dığı mektubu istedi.

AK Parti'nin ilk ziyaretçisi MHP, ardından DSP oldu. İki partinin ziyaretinde de birlik beraberlik mesajları verildi. Merakla beklenen ziyaret ise Başbakan Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Baykal'a yazacağını açıkladığı mektup nedeniyle CHP ziyareti oldu.

CHP Genel Saymanı ve Sözcüsü Mustafa Özyürek başkanlığındaki ziyaretten sonra CHP heyetinin kendilerine çiçek ve çikolata getirdiğini, kendilerinin de CHP'ye çiçek ve çikolata götürdüklerine işaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan, "Artık bundan sonra tatlı yiyip tatlı tatlı konuşacağız" dedi. Bu sözler üzerine Özyürek, çikolata ile beraber arkadaşlar bize bir de mektup verecekler herhalde, o mektubu da alıp götüreceğiz. Bakalım sonra ne cevap verilecek hep beraber göreceğiz" dedi.

Özyürek partiden ayrılırken, "Mektup alıp almadıkları" sorusuna hayır yanıtı vererek, mektup konusunda espri yaptığını söyledi.



Kategori : POLİTİKA