Nice nice bayramlara...

Nice nice bayramlara...
11 ayın sultanı Ramazan'ı dün dualarla uğurladık bugün ise bayram. Tüm okuyucularımızın bayramı kutlu olsun.Abone ol

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, "Ramazan ayı boyunca kazanılan yüksek dindarlık seviyemizi, Kur'an ile bilgilenme gayretimizi, paylaşma duyarlılığımızı, hasılı bütün güzel hasletlerimizi yılın diğer günlerinde de sürdürebilmek son derece önemlidir" dedi.trapianto di capelli in turchia r>
Bardakoğlu yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında, 'evveli rahmet, ortası mağrifet ve sonu azaptan kurtuluş' olan Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, umut, kardeşlik, dostluk, mutluluk ve kederi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincinin yaşandığını belirtti.

'BİZ' ÇAĞRISINA KULAK VERİN

Bardakoğlu, mesajında, “Zengin, fakir, akraba, komşu iftar sofralarında buluşarak ekmeğimizi, aşımızı, yüreğimizdeki sevgiyi ve umudu paylaştık. Fitre ve zekatlarımızı vererek hem bireysel hem toplumsal anlamda bunun ortaya çıkardığı güzellikleri ve iyilikleri yakinen müşahede ettik" ifadesine yer verdi. Bardakoğlu, bayramların dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesi gerektiğini vurgulayarak, 'ben'i 'biz' yapan çağrıya kulak verilmesini istedi. Bardakoğlu şunları kaydetti: “Bencilliğimizi sorgulayarak, 'Neyimizi paylaşamıyoruz?' sorusuna cevap aramalıyız. Aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Hastalarımızı, öksüz, yetim ve engelli kardeşlerimizi, yaşlılarımızı hatırlamalıyız. Bu duygularla Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.”



Kategori : GÜNCEL