Kızağa çekilen valinin yerine yenisi geldi

  • Ana Sayfa
  • Kızağa çekilen valinin yerine yenisi geldi
Kızağa çekilen valinin yerine yenisi geldi
Merkeze çekilen Ordu eski Valisi Ali Kaban'ın yerine atanan Orhan Düzgün görevine başladı...Abone ol

Ordu Valiliği’ne atanan Orhan Düzgün, bugün görevine başladı. Valilik binası önünde protokol tarafından karşılanan Düzgün, “Bu onurlu görevi layıkı ile yapmaya çalışacağım” dedi.


Son Bakanlar Kurulu Kararnamesi’yle merkeze çekilen Ordu eski Valisi Ali Kaban’ın yerine atanan Vali Orhan Düzgün, cinsel kahve bugün kente geldi. Vali Düzgün’ü il sınırında Garnizon Komutanı Jandarma Albay Celal Çürek ve Ordu Belediye Başkanı DSP’li Seyit Torun karşıladı. Ordu Valiliği önündeki karşılama törenine Vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, bürokratlar ve sivil toplum örgütü temsilcileri hazır bulundu.

KARŞILAMA KUYRUĞU

Yaklaşık 50 metrelik kuyruğun en başından başlayarak kendisini karşılamak için bekleyenlerle tek tek tokalaşan Vali Orhan Düzgün, polis merasim takımını da selamladıktan sonra makamına oturdu. Basın mensuplarına hitaben kısa bir açıklama yapan Ordu Valisi Orhan Düzgün, “Ordu’nun 46’ncı valisi olarak göreve başlıyorum. Türk idare tarihinde valilik çok önemli, kutsal ve tarihi bir görev. İnşallah biz de sizlerle beraber Ordu’da bu ağır sorumluluğun gereğini, bu onurlu görevin gereğini beraber çalıştığımız süre içerisinde hakkıyla ifa etme imkanına sahip olacağız. Bu sorumluluğun gereği olarak ilçelerimizle beraber, Ordu’yu bugün olduğu yerden daha ileriye taşımak için, çalışma arkadaşlarımızla, belediye başkanlarımızla, adli ve askeri kuruluşlarımızla, il müdürlüklerimizle ve Orduluların desteğiyle beraber kentimizi daha iyiye, götürmeye çalışacağız” dedi.







Kategori : GÜNCEL