Siyah öğrenciler tekme tokat girdi (video)

  • Ana Sayfa
  • Siyah öğrenciler tekme tokat girdi (video)
Siyah öğrenciler tekme tokat girdi (video)
Irkçı şiddet eylemleriyle gündeme gelen ABD, bu kez siyahların bir beyaza uyguladığı ırkçı şiddete sahne oldu.Abone olIllionis eyaletine bağlı Belleville kentinde bir okul otobüsünde bir grup siyah öğrenci beyaz bir öğrenciyi ortalarına alıp dövdü.

Bu sırada otobüsteki diğer siyah çocukların cinsel takviye da alkışlayıp her yumrukta slogan atması ülkede günün konusu oldu.

ABD'nin en büyük haber sitelerinden www.drudgereport.com'da yayınlanan habere göre, Belleville'deki West Lisesi öğrencilerini taşıyan bir okul otobüsünün içinde 17 yaşındaki beyaz bir öğrenci henüz bilinmeyen bir nedenle birden siyah öğrencilerin tekme tokatlı saldırısına uğruyor.

Olayın görüntülerine medyaya dağıtan polis, ilk belirlemelere göre beyaz gencin kışkırtıcı herhangi bir davranışta bulunmadığı halde saldırıya uğradığını söyledi.

"Vurun şuna..."

Video görüntülerde, beyaz genç oturacağı koltuğu yürüdüğü sırada çevresindeki siyah öğrencilerden biri “Vurun şuna" diye bağırıyor.

Bu arada, diğer siyah öğrencilerin de “Vur, vur" diyerek tempo tuttukları görülüyor.  Beş dakikalık bandın ortaya çıkmasından sonra olaya karışan iki siyah öğrenci gözaltına alındı..




Kategori : GÜNCEL