Çinlilerin kota yazdığı dini yazı

  • Ana Sayfa
  • Çinlilerin kota yazdığı dini yazı
Çinlilerin kota yazdığı dini yazı
Kopyacı Çinliler bu kez dine el attı. Bir kot pantolan yaptılar ve İslam alemini ayağa kaldırdılar. Pantolonun arkasında bakın ne yazıyor. Abone ol

Pantolonun 'İslami' diye nitelenmesinin nedeni, arka taraftaki cebin üzerinde 'Bismillahirrahmanirrahim' (Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla) yazıyor olması.

Gazeteport'ta yer alan habere göre İranlılar pantolonun arka tarafında böyle bir dini yazının olmasının saygısızlık olduğunu sö fosforlu kalem yleyerek, pantolona ateş püskürdü.

Asriran internet sitesinde, kadınlara yönelik üretilen bu kot pantolonun İran'da 10-12 dolara satıldığını ve etiketlerinde 'Çin malı' yazdığını bildirip, Çin'i bu pantolonları üreterek "İranlı Müslümanlar için kutsal olan sembollara en kötü şekilde saldırmakla" suçladı.

Sitede, "İslamiyette Allah, son derece saygı duyulan bir kelimedir ve bu kelimeyi söylemeden evvel abdest almanız gerekir. Çinliler ise bu kutsal kelimeyi pantolonların arka tarafına, üzerine oturulan kesimine yazmış ve bu kotlar şimdi Tahran'da, İslam dünyasının kalbinde satılıyor" ifadeleri kullanıldı.

'İslami' pantolonun haberi İran medyasında yer alır almaz, İran polisi harekete geçti. Polis pantolonlara el koyduklarını ve bunları ithal eden üç iş adamını tutukladıklarını açıkladı.

SARHOŞ SEKS REKLAMI ÇILDIRTTI...
İŞTE O REKLAM...

[PAGE]



SARHOŞ SEKS REKLAMI

Danimarka'da bir turizm şirketinin hazırlattığı ve kadınların 'kolay' olduğu vaadiyle erkekleri ülkeye çekme amacı taşımakla suçlanan video Danimarkalıları çileden çıkarttı.

YouTube'a da konulan videoda güzel bir sarışın kadın kucağında bir bebekle görülüyor. Gerçekte bebeğin annesi olmayan ve Ditte Arnth Jorgensen isimli bir aktris olan genç ve güzel kadın, yalan bir hikaye anlatmaya başlıyor.



Kategori : GÜNCEL