Yadigar Gökalpten yaşlılara güvence

  • Ana Sayfa
  • Yadigar Gökalpten yaşlılara güvence
Yadigar Gökalpten yaşlılara güvence
Ankara 100. Yıl Dinlenme ve Bakımevi Sakinleri onurlarına düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Abone olAnkara 100. Yıl Dinlenme ve Bakımevi Sakinleri onurlarına düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Anlamlı gecede bakımevi sakinlerini yanlız bırakmayan Primsiz Ödemeler Genel Müdürü Yadigar Gökalp, maddi durumları iyi olmayan yaşlılar için güv hair transplant turkey ence verdi.

Primsiz Ödemeler Genel Müdürü, Yadigar Gökalp, Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara 100. Yıl Dinlenme ve Bakımevi Sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gecede bakımevi sakinleriyle aynı masayı paylaşan onların dertlerini dinleyen Genel Müdür Yadigar Gökalp, bazı medya kuruluşlarında bakımevleriyle ilgili bazı haberlerin yer aldığını hatırlatarak, sistemden yararlananan yaşlılara güven verdi. Yapılan bazı değişikliklerin yeniden gözden geçirildiğini söyleyen Gökalp, "Sizler önce Allah’a sonra da bizlere emanetsiniz. Sizleri ne kadar çok sevdiğimi artık anlatmama gerek yok bunca zamandır beni tanıyorsunuz samimiyetimden şüphe edeceğinizi sanmıyorum. Asla ve asla hiçbir sebeple üzülmelerini istemediğini, daha önce kamuoyunda gündeme gelen zamlar nedeniyle tedirginlik yaşayanlara konu tekrar ilgili mercilerde ele alınarak yeniden değerlendirilmekte olduğunu ve zaten herhangi bir sakinin parasını ödeyemediği için dinlenme ve bakımevinden ayrılması gibi bir durumun asla olmayacağı ve bu konuda gerekli tedbirlerin alınacaktır" dedi.



Kategori : GÜNCEL