CHPli vekilin evinde ilginç soygun

  • Ana Sayfa
  • CHPli vekilin evinde ilginç soygun
CHPli vekilin evinde ilginç soygun
CHP milletvekilinin evinde ilginç bir soygun gerçekleşti. hırsızlar vekilin üç silahını aldı. Ama evdeki diğer hiç bir şeye dokunmadı...Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA- CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin evine giren hırsızlar, vekilin evinde ilginç bir soygun gerçekleştirdiler. Evdeki hiç bir değer turkey hair transplant package li eşyaya dokunmayan hırsız ya da hırsızlar sadece üç adet tabanca ve bunlara ait sarjör ve mermileri aldılar.

Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin memleketi Yalova'da 5 katta bulunan evinde hırsızlık meydana geldi. Ancak evde hırsızlığın ne zaman yapıldığı bilinmiyor. Milletvekili İnce Ankara'dan tatil nedeniyle gittiği Yalova'daki evinde silahları temizlemek için bulunduğu yere baktı. Ancak silahların yerinde olmadığını görünce hırsızlık olduğun anladı. Bunun üzerine hemen polise haber verdi. Ve polis tutanak tutup, olay yeri inceleme ekipleri de parmak izi araştırması yaptı.

DEDE MİRASI ÇALINDI
İNTERNETHABER'e konuşan İnce, "Çok üzgünüm. Dededen kalma bir silahım vardı. Onun çalınmasına çok üzüldüm. Anısı vardı" dedi.

Çalınan silahlardan en değerlisi olan 1890 yılı yapımı Lagant marka silah antika değeri de taşıyordu. Diğer iki silahtan biri TBMM tarafından verilen zor alım silahlardan Colt marka tabanca ve sonuncusu ise İnce'nin kendisinin MKE'den satın aldığı Sarsılmaz marka tabanca.



Kategori : POLİTİKA