Dilmen derbinin faturasını kesti

  • Ana Sayfa
  • Dilmen derbinin faturasını kesti
Dilmen derbinin faturasını kesti
Denizli üst üste aldığı yenilgilerin ardından hedef tahtasında! Denizli'ye bir ağır darbe de Dilmen'den geldi.Abone ol

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Beşiktaş maçının değerlendirmesinde Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli'nin yanlış bir kadroyla sahaya çıktığını söyledi.

Rıdvan Dilmen, "Beşikta gebze kiralık gelinlik ş risk alınca arkada boşluklar bırakacaktı ki bıraktı. Aslında Galatasaray bunu çok iyi değerlendiremedi, oyunun ilk 50-60 dakikası 4. dakikadan sonra. Beşiktaş da tekrar kontrollü oynamaya yetecek golü bulamadı. 3-4 tane net pozisyon buldu, ya Serdar yavaş gitti topla, kaleci başarılı oldu. Beşiktaş beraberliği kovalarken bekleyen bir tehlike vardı kontra, iki tane birden yediler. Zaten ikinciyi yedikten sonra havluyu tam attılar. Yani maçı çeviremeyiz diye düşündüler." diye konuştu.

"ASLAN DOLU DOLU OYNAMADI"

Dilmen, "Galatasaray dolu dolu mu oynadı, hayır. Müthiş mi oynadı, hayır 3-0 bitti. Nasıl attı golleri? Bireysel yetenekli oyuncuları var. İşte Arda iyi kullandı, Beşiktaş kalecisi ve bütün savunma ön direğe atıyor diye Kewell'ın golünü hatırlayalım Ankara'da. Konsantrasyon öne gitti, Mustafa Sarp da arka direkten gol yaptı. İkinci golde yine konstantrasyon problemi, savunma daha önce çıkması lazım.

DİLMEN AĞZINA GELENİ
SÖYLEDİ

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL