Aslan Kartalı parçalayıp attı

  • Ana Sayfa
  • Aslan Kartalı parçalayıp attı
Aslan Kartalı parçalayıp attı
Beşiktaş, rüya kadrolu Galatasaray karşısında adeta dağıldı. Denizli'nin talebeleri maçı farklı kaybetti...Abone ol

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki sezonun ilk derbisini Sarı kırmızılılar 3-0 kazanırken, maça damga vuran isim siyah beyazlı ekibin kalecisi Rüştü oldu.

Ligde ilk 4 maçını kazanan Galatasaray, beklenen oyunu ortaya koyamadığı maçta Rüştü'nün inanılmaz iki hatasıyla maçı kopardı ve 3-0 galip gelerek yoluna devam etti. Son şampiyon Beşiktaş ise 5 hafta sonunda liderin 9 puan gerisinde kaldı.

Ali Sami Y google üst sıralara çıkmak en'deki sezonun ilk derbisine Mustafa Denizli, her derbide olduğu gibi sürpriz bir kadroyla çıkarken, mücadeleye hızlı başlayan Galatasaray, 4. dakika Arda'nın kornerinde Rüştü'nün büyük hatasını değerlendiren Mustafa Sarp'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Derbiye hızlı giren Galatasaray'ın tempoyu yükseltmesi beklenirken, maça ağırlığını koyan siyah beyazlılar oldu. Yusuf'la rakip yarı alanda etkili olan Beşiktaş, ikinci yarıda Serdar Özkan ile iki önemli fırsat bulurken, birinde Leo Franco kurtardı, diğerini ise Serdar dışarı vurdu.

Maçın son yarım saatinde Beşiktaş'ın beraberlik için bastırması beklenirken, Rüştü yine inanılma bir hata yaptı. Galatasaray kontratağında Elano'nun ortasını çizgiden Ferrari çıkardı. Dönen topta Mehmet Topal'ın çok şiddetli olmayan şutunu Rüştü sektirince maçın o dakikaya kadar en etkisiz ismi olan Baros sadece tamamladı ve maçı kopardı.

Kalan dakikalarda Beşiktaş'ta oyundan düşerken, 84. dakikada Elano'nun mükemmel ortasını Kewell ayağının içiyle indirdi. Baros skoru 3-0'a getirdi ve Galatasaray sezonun ilk derbini farklı kazanarak yoluna devam etti. Sarı kırmızılılar, 5 hafta sonunda 15 puana yükselirken, Beşiktaş, bu sezon ilk kez kaybetti. ve liderin 9 puan gerisinde 6 puanda kaldı.

DERBİYİ KAYBEDEN MUSTAFA
DENİZLİ MAÇTAN SONRA NELER DEDİ?
BEŞİKTAŞLILAR BU AÇIKLAMALARA KIZACAK...
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]


BU YENİLGİ ÇOK DOĞAL

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 3-0 kaybettikleri derbi sonrası, "Galatasaray'a karşı 5-6 pozisyona giriyorsanız ve buna rağmen gol yiyorsanız yenilgi doğaldır'' dedi.



Kategori : SPOR