70 sporcu Sakarya zafere koştu

70 sporcu Sakarya zafere koştu
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Zafer Koşusu'na yerli ve yabancı 70 sporcu katıldı. Abone ol

Sakarya Zaferi'nin 88. yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Zafer Koşusu'na yerli ve yabancı 70 sporcu katıldı.


Dua Tepe'de başlayan zafer oklahoma seo koşusu 11 kilometrelik mesafede yapıldı. Cumhuriyet meydanında son bulan koşuda erkekler kategorisinde Mehmet Çağlayan 26 dakika 55 saniye ile zafer koşusu birincisi oldu.

Koşuya Azerbaycan'dan katılan Hzhun Aliyav ikinci, Hayle İbrahimov ise üçüncü oldu. Bayanlar kategorisinde birinciliği yine Azerbaycan'lı Mare İbrahimova 30 dakika 43 saniye elde etti. İkinciliği Shitaye Gamechu, Gazaing Hundama ise üçüncülüğü elde etti. Zafer Koşusu'nda birinci olanlara üç bin lira, ikinci olanlara iki bin lira, üçüncü olanlara ise bin lira ödül verildi.

Dereceye giren sporculara madalyaları Polatlı Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ile Belediye Başkanı Yakup Çelik tarafından verildi. Kaymakam Bilgin, zafer koşusunun tarihsel misyonun hatırlanmasına katkı sağlayan önemli bir unsur olduğunu belirtti. Sakarya Zaferi Koşusu'nu vatandaşlar da büyük bir ilgi ile izledi.



Kategori : SPOR