Hayyam Garipoğlu ne dedi?

Hayyam Garipoğlu ne dedi?
"Garipoğlu yakalandı" denildi ama onların bir bildiği var. Garipoğlu ailesi bu haberleri yalanladı ve Ermenistan'da kesinlikle değil dedi...Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA BÜROSU-- Dünya medyasından ilk defa İNTERNETHABER'in duyurduğu ve bugün hemen tüm büyük gazetelerin manşetine de taşıdığı Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'ın Rusya sınırına yakın bir bölgede yakalandığı ve Türkiye'ye getirilmek üzere olduğu yolund seo hizmeti aki haberimiz üzerine Garipoğlu ailesi alarma geçti.

AMCA İNANMIYOR
Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu, Analiz yazarımız Adnan Berk Okan'ı aradı ve "Cem yakalanmış olamaz. yakalanmadı.bu haber doğru olamaz. Ben biliyorum ki, yakalanmadı" dedi.

ERMENİSTAN'DA DEĞİL Kİ...
Hayyam Garipoğlu, Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'da olmadığını kesin olarak bildiğini de belirtti. Bunun üzerine, "Ermenistan'da olmadığını kesin olarak biliyorsanız ve bu bilginize dayanarak yakalanmadığını ileri sürüyorsanız, Cem'in aslında nerede olduğunu da biliyor olmanız gerekir" sorusuna ise; "Hayır, yerini bilmiyorum ama Ermenistan'da olmadığına eminim" karşılığını verdi.

ELBET BİR GÜN YAKALANIR
Garipoğlu, "Cem elbet bir gün yakalanacak. Medya biraz daha sabır göstermek durumunda. Medya sabırsız davranarak; olayınh daha da karışmasına yol açıyor" eleştirisinde de bulundu. Bunun üzerine akıllara Garipoğlu ailesinin Cem Garipoğlu'nu 'teslim etmek için polisle pazarlık içinde olduğu' süphesi geldi.

Hayyam Garipoğlu; dün gece İNTERNETHABER'de; bugün de bir çok gazetenin manşetinde olan "Cem Garipoğlu yakalandı" haberinin manüplasyon olabileceğini, bu tür haberler ile Cem Garipoğlu'nun rehavete kapılması ve hata yapmasının amaçlanmış olabileceğini, Emniyet'in bu haberleri bu nedenle yalanlamamış olabileceği yorumlarını da yaptı.



Kategori : GÜNCEL