Ankarada el bombası paniği

Ankarada el bombası paniği
Ankara'nın Çankaya ilçesinde 2 ünlü otelin bulunduğu sokakta bulunan el bombasına benzeyen cisim, paniğe neden oldu. Abone ol

Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları yaptıkları incelemede cismin oyuncak el bombası olduğunu belirledi.

Dün gece saat 02.30 sıralarında polis ekipleri Büklüm Sokak üzeri google reklam uzmanı nde Gordion ve Ramada Otel önüne "el bombası" bırakıldığı ihbarını aldı. Olay yerine gelen ekipler otellerin önünde araçların park ettiği kaldırım kenarında el bombasına benzeyen şüpheli siyah bir cisim gördü.

Cismin "el bombası" olabileceğini düşünen ekipler, hemen bomba imha uzmanlarına haber verdi. Bu arada şüpheli cismin bulunduğu sokak, araç ve yaya trafiğine kapandı. Olay yerine kısa süre sonra bomba uzmanları geldi.

Uzmanların gelmesiyle Tunalı Hilmi Caddesi de trafiğe kapatıldı. Olay yerindeki otel görevlileri ve vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı. Özel kıyafetini giyen bomba uzmanı cismin yanına yaklaştı.

Yapılan incelemede cismin oyuncak el bombası olduğunun tespit edilmesi üzerine çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Oyuncak el bombası, incelenmek üzere emniyete götürüldü. Paniğe neden olan oyuncağı kim ya da kimlerin hangi amaçla otel önüne koyduğu tespit edilemedi.



Kategori : GÜNCEL