Bülent Arınç şiir okudu

Bülent Arınç şiir okudu
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç Şair Bedirhan Gökçe'nin programını izledi.Abone ol

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediyesinin Altınpark'ta düzenlediği ''Ramazan Ayı Kültürel Etkinlikleri'' kapsamında sahne alan Şair Bedirhan Gökçe'nin programını izledi.

Gökçe, programın bir bölümünde Arınç'tan bir şiir okumasını istedi.

Ayağa kalkan Arınç, Gökçe'yi izlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ard wyoming seo ından da Necip Fazıl Kısakürek'in ''Nakarat'' adlı şiirinden birkaç kıtayı okudu.

İzleyicilerden alkış alan Arınç, Bedirhan Gökçe'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektupla bir şiir gönderdiğini, Başbakan Erdoğan'ın da şiiri Bakanlar Kurulunda okuduğunu anlattı.

Arınç, şöyle konuştu:

''Özellikle bugün Türkiye'yi çok yakından ilgilendiren... Aslında kardeşiz, bin yıldan bu yana. Ama bizi birbirimize düşürme gayreti içinde olanlara karşı, Türkün ve Kürdün aslında bir ve beraber olduğunu, bir ağacın iki dalı olduğunu, birbirleriyle et ve tırnak gibi, bugüne kadar bütünlük içinde yaşadığını söyleyen çok güzel bir şiirdi. Sayın Başbakanımıza Sayın Bedirhan Gökçe Bey mektupla takdim etmişler. Geçtiğimiz günlerde hep bir arada toplantıdayken, 'Bakın, Bedirhan Bey'den böyle güzel bir şiir geldi. Gayret edeceğim, uygun bir yerde de okumaya çalışacağım' dedi. Umarım, belki Türkiye'de böyle güzel bir program yapılır da, Başbakan orada bu şiiri okursa, aramızdaki suni ayrılıkların ne kadar kötü, ama bin küsur yıldan bu yana birbirinin kucağında şehit düşmüş insanların ne kadar güzel bir kardeşlikle yoğrulduğunu bu şiirimizde de görmüş olacağız.''

Başbakan Yardımcısı Arınç, programın ardından bir gazetecinin sorusu üzerine Bedirhan Gökçe'yi beğendiğini ifade ederek, bu akşam da güzel bir program yaptığını kaydetti.

Gökçe'yi takip etmeye çalıştıklarını bildiren Arınç, organizasyonu başarılı bulduğunu da belirtti.

Gökçe'nin programını Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Salih Melek de izledi.



Kategori : POLİTİKA