Ankarada sele karşı kum torbası önlemi

  • Ana Sayfa
  • Ankarada sele karşı kum torbası önlemi
Ankarada sele karşı kum torbası önlemi
İstabul'un ardından Ankara'yı yağış korkusu aldı. Risk altındaki iki özel hastane kum torbalarına kadar çok sayıda önlem aldı.Abone olNergis DEMİRKAYA

İNTERNETHABER
ANKARABÜROSU- İstanbul'da hayatı felç eden selde Silivri Devlet Hastanesi'nin de sular altında ebay kalması Ankara'ya ders oldu. İki özel hastane bugün başlayacak ve hafta sonu devam edecek yoğun yağışa karşı önlem aldı.

Ankara da sel riski yaşanan bölgeler arasında Söğütözü bulunuyor. Bu bölgedeki Özel Bayındır Hastanesi ve Ufuk Üniversitesi Hastanesi'nde sele karşı bugün hazırlıklar tamamlandı. İşte hastaneler ve alınan önlemler:

BAYINDIR HASTANESİ: Bütün personel yaşanabilecek sele karşı uyarıldı. Su basması ihtimaline karşı hastanenin alt katı boşaltıldı. Bilgisayarlar ve diğer ekipmanlar alt kattan üst katlara çıkarıldı. Hastane çevresine de sele karşı kum torbaları yerleştirildi.

UFUK ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ: Bütün sağlık çalışanları sel tehlikesine karşı uyarıldı. Alt katlara su girmemesi için çeşitli önlemler alındı. Acil servis dışındaki personel evlerine gönderildi.



Kategori : GÜNCEL