İsveçli Papazdan iftara ilginç yorum

  • Ana Sayfa
  • İsveçli Papazdan iftara ilginç yorum
İsveçli Papazdan iftara ilginç yorum
İsveç'te bulunan bir caminin lokalinde verilen iftara papazlar da katıldı. Papazlar iftar için ilginç bir yorumda bulundu Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA- Ramazan ayı farklı din ve külterlerin kaynaşmasına da katkı yapıyor. İsveç'te iftar sofrasına papazlar katıldı. Papazların Ramazan için yorumu  "şölen"  amazon seo oldu.

İsveç'in başkenti Stockholm'deki Handen Cami Derneği, papazlar ve imamları iftar sofrasında buluşturdu. Handen / Haninge bölgesinin belediye başkanının hazır bulunduğu iftarda kültürler arası diyalog ve barışa dair önemli mesajlar verildi.

Stockholm Din Hizmetleri Müşaviri Prof. Dr. A. Bülent Baloğlu, toplumun değişik kesiminden kimselerin aynı sofrada yer almasını, "Bu birliktelikten dolayı çok mutluluk duyduk. Bu tür vesileler, büyük bir dayanışmaya ve kaynaşmaya sebep oluyor." şeklinde değerlendirdi. Baloğlu, bu tür organizasyonların İsveçlilerin Müslümanları daha yakından tanımasına katkı sağlayacağını dile getirdi.

Haninge Belediye Başkanı Gilbert Wender, Müslümanlarla iftar yemeğinde buluşmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtti. Haninge Kilisesli din adamlarından Papaz Elwin Brask ilk defa böyle bir programa katıldığını belirterek, "Çok büyük bir şölen" değerlendirmesi yaptı.



Kategori : GÜNCEL