Ordu operasyona devam dedi!

Ordu operasyona devam dedi!
Bir yandan "Kürt açılımı" konuşuluyorken, bir yandan 3 günde 11 şehit verilmesi gözleri orduya çevirdi. Ordu 'devam' dedi. Abone ol

Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreteri Tümgeneral Ferit Güler, Siirt'in Eruh ilçesinde meydana gelen çatışma sonrasında bölücü terör örgütüne ait telsizlerin dinlenilmesinden elde edilen bilgilere göre, bu çatışmad en hızlı seo a teröristlerin çok sayıda ölü ve yaralıları olduğunun anlaşıldığını bildirdi.

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Tümgeneral Güler, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'ndaki haftalık basın bilgilendirme toplantısında yaptığı açıklamada, 11 şehide ilişkin bilgi verdi ve
''Bölücü terör örgütüne ait telsizlerin dinlenilmesinden elde edilen bilgilere göre, bu çatışmada teröristlerin çok sayıda ölü ve yaralıları olduğu anlaşılmaktadır'' dedi.

"YARALILARA GEREKLİ İŞLEMİ YAPIN"

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Tümgeneral Güler, Eruh'taki çatışmanın ardından teröristler arasındaki telsiz konuşmalarının içeriğinin sorulması üzerine, telsiz görüşmelerinde, Eruh'ta meydana gelen olayda ölülerin başka bir bölgeye götürülmesi ve yaralıların tedavi edilemeyecek durumda ise ''gerekli işlemin yapılması'' şeklinde konuşmaların bulunduğunu belirtti.

Tümgeneral Güler, teröristlerin, daha önce yapılan operasyonlardan da genel hareket tarzlarının bilindiğini kaydetti.

EN SON TERÖRİST ÖLDÜRÜLENE KADAR



Kategori : GÜNCEL