İşte derbinin muhtemel 11leri

İşte derbinin muhtemel 11leri
Sezonun ilk derbisi için heyecan dorukta. Yarın Galatasary ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. İki takım da kapışmaya hazır. İşte muhtemel 11'ler...Abone ol

Turkcell Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş yarın Mecidiyeköy’de karşı karşıya gelecek.

Ali Sami Yen Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak dev maçta, kariyerinde ilk kez derbi yönetecek Bülent Yıldırım görev yapacak. Bülent Yıldırım’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Alper Ulusoy yapacak. Maçın dör seo hizmeti düncü hakemi ise Süleyman Abay.

Derbi maçta hakem gözlemciliğini Erol Ersoy, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Doğan Ertuğrul ile Hakkı Köklükaya yapacak.

Ezeli rakipler, derbi maç hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanlarla tamamlayacak.

Derbi için hafta içinde satışa çıkarılan biletlerin tamamı tükenmişti.

SAKATLAR VE MİLLİ TAKIM YORGUNLARI CAN SIKIYOR

Sezonun ilk lig derbisi öncesi her iki takım da sakat ve milli takımlardan yorgun dönen futbolcuları açısından sıkıntılı bir dönem geçiriyor.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan Gökhan Zan, eski takımı Beşiktaş’a karşı yarınki maçta forma giyemeyecek. "Cim Bom"da ayrıca, Ayhan ve Aydın’ın da sakatlıkları bulunuyor. Emre Güngör ise sakatlık sonrası son idmanda takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray’da, Brezilya Milli Takımı kampından yorgun dönen Eleno’nun, derbide sonradan oyuna girmesi bekleniyor.

Beşiktaş’ta ise sakatlıktan yeni kurtulan Yusuf, İbrahim Toraman, Bobo ve Nobre takımla birlikte sadece dünkü antrenmana katılabildi. Batuhan, sakatlık sonrası takımla birlikte çalışmalara henüz başlayamadı. Şili Milli Takımı kampından bu akşam dönecek olan Tello’nun, Elano gibi oyuna sonradan dahil olması yüksek olasılık.

Her derbide sürpriz oyuncu tercihleriyle dikkati çeken teknik direktör Mustafa Denizli’nin, ilk 4 maçta kaleyi koruyan Hakan ile sakatlığı geçen Rüştü arasında tercih yapması, yeni transfer Tabata’ya ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER



Kategori : SPOR