Siyasetçilerin unutulmaz gafları...

  • Ana Sayfa
  • Siyasetçilerin unutulmaz gafları...
Siyasetçilerin unutulmaz gafları...
Selin ardından iki önemli belediye başkanının ilginç sözleri akıllara Türkiye'yi yöneten siyasilerin gaflarını getirdi...Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA- Türkiye'nin gündemi ne açılım ne de ekonomik durum. Türkiye bir haftadır onlarca kişinin ölümüne, milyonlarca lira maddi zarara neden olan sel felaketini konuşuyor.

Yakınlarını kaybeden, multi language seo evleri, dükkanları sular altında kalan vatandaşlar belediyeleri suçluyor. Belediyeler ise başkalarını...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş suçu ekolojik dengeyi bozan insanoğluna yıkıp, "Bir spreyi kullanıyorsanız, gazın ozon tabakasını da deldiğini bilmeniz gerekiyor" dedi.

Topbaş'ın hemen ardından yağmura hazırlanan Ankara'da ise sele karşı önlem çağrısı gülümsetti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sel önlemi olarak alt katlarda oturan vatandaşlara üst katlardaki komşulara 'yatıya gidin' önerisi getirdi.

Sel felaketinin ardından iki önemli belediye başkanının 'başka bir felaket' olarak nitelendirilen sözleri  akıllara Çernobil faciasından sonra kameraların karşısına geçip çay içen Devlet Bakanı Cahit Aral'dan, uzun yıllar Türkiye'yi yöneten siyasilerin tarihe geçen çok sayıda gafını getirdi.

İŞTE SİYASİLERİN "GÜLER MİSİN, AĞLAR MISIN?" DEDİRTEN GAFLARI...

[PAGE]





ADNAN MENDERES:

“ODUNU BİLE KOYSAM
MİLLETVEKİLİ OLUR...”


[PAGE]

Kategori : GÜNCEL