Yok muydu başka çare de o öldü?

  • Ana Sayfa
  • Yok muydu başka çare de o öldü?
Yok muydu başka çare de o öldü?
Türkiyeüç günde 11 şehit verdi. Şehitler son yolculuklarına uğurlandı. Eşler, analar "yok muydu başka çare" diye isyan ettiAbone ol

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında önceki gün güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz ebedi yolculuklarına uğurlandılar...

PİYADE ER EMRAH TEMEL / virginia seo BOLU

Siirt'te terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Er Emrah Temel de Bolu'da son yolculuğuna uğurlandı.

AĞLAMAYIN, EĞİK DURMAYIN

Siirt'te şehit olan Emrah Temel'in naaşı dün akşam saatlerinde Bolu'nun Mudurnu ilçesi Avdullar köyünde bulunan evine getirildi. Temel ailesi şehit oğullarını bağrına bastı. Evin önünde dede Arif Temel, şehidin babası Ahmet Temel, kardeşleri Ercan ve Raif Temel'i ağlamamaları konusunda uyararak şöyle konuştu:

"Dik durun ağlamayın. Eğik durmayın. Bu vatan yaşadıkça bu bayrak inmez bu ezan sesi susmaz. Gözyaşlarınızı göstermeyin. Benim 19 tane torunum var. Hepsi bu vatana helal olsun." Baba Ahmet Temel ise konuşmakta güçlük çekerek, "Vatan sağolsun" dedi.



Şehidin kardeşi Raif Temel ise ağabeyinin kalleşçe arkadan vurulduğunu belirterek şunları söyledi: "Bana şehit olacağını söyledi. 'Ben gidiyorum ama şehit olup tabutum gelecek' dedi."

EŞİ 6 AYLIK HAMİLE

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL