Suç örgütüne darbe: 21 gözaltı

  • Ana Sayfa
  • Suç örgütüne darbe: 21 gözaltı
Suç örgütüne darbe: 21 gözaltı
Erzurum'da suç işlemek için örgüt kurdukları iddia edilen 21 kişi, jandarma ve polisin ortak operasyonunda gözaltına alındı. Abone ol

Erzurum’un Hınıs ve Karaçoban ilçelerinde suç işlemek için örgüt kurdukları iddia edilen 21 kişi, jandarma ve polisin ortak operasyonunda gözaltına alındı.

Tefec hipnozla vajinismus tedavisi ilik yaptığı öne sürülen kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada ruhsatsız av tüfekleri, çok sayıda senet ile banka cüzdanları ele geçirildi.

Hınıs Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında jandarma ve polis dün Hınıs ve Karaçoban ilçelerindeki çeşitli adreslere eşzamanlı operasyon düzenledi. Yapılan teknik takibin ardından elde edilen bilgiler doğrultusunda suç işlemek için örgüt kurmak, tefecilik, insan ticareti ve senet yağması suçlarını işledikleri öne sürülen 21 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada, 2 ruhsatsız av tüfeği, 26 fişek, 7.65 milimetre çapında tabanca şarjörü, 52 yazılı senet, 11 boş senet, 20 banka hesap cüzdanı, 19 alacak- verecek defteri, 1 dedektör ile 150 bin lira değerinde altın ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığına götürülen 21 kişinin sorgulamalarının devam ettiği bildirildi.



Kategori : GÜNCEL