Teselli ararken tecavüze uğradı

  • Ana Sayfa
  • Teselli ararken tecavüze uğradı
Teselli ararken tecavüze uğradı
Nişanlısıyla kavga edip evden çıkan genç kızın başına gelmeyen kalmadı. Arkadaşından teselli uman kız tecavüzle karşılaştı. Abone ol

Son yıllarda görülen ‘en ilginç’ tecavüz olayı, geçtiğimiz İstanbul’da yaşandı. Nişanlısı A. K. ile kavga eden 25 yaşındaki Y. A. dertleşmek için yakın arkadaşı ve eski virginia seo komşusu olan Müslim K.’nin evine gitti. Ancak talihsiz kız yaşlı gözlerle ‘teselli bulmak’ için ziyaret ettiği Müslim K.’nin tecavüzüne uğradı.

Olayın şokunu atlatamayan Y. A., hemen soluğu karakolda aldı ve arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini söyledi. İfadesinde Müslim K.’nin ağzını bezle kapattıktan sonra tecavüz ettiğini ve olaydan sonra evden kaçtığını anlattığı öğrenilen Y. A. “Nişanlımla kavga edip evden çıktım. Biraz dolaştıktan sonra eski komşum olan arkadaşım Müslim K.’nin evine gittim. Biraz sohbet ettikten sonra bana ‘Seninle birlikte olmak istiyorum’ dedi. Teklifini kabul etmeyince bana tecavüz etti” dedi.

‘TECAVÜZ EDİLMİŞ’

Adli Tıp Kurumu’nda kontrolden geçirilen Y. A.’nın tecavüze uğradığı tespit edilirken, kıyafetlerinden de zanlıya ait sperm örnekleri alındı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, kaçan Müslim K. her yerde aranıyor.



Kategori : GÜNCEL