Erdoğan çok açık konuştu

Erdoğan çok açık konuştu
7 askerin şehit olduğu hain saldırı açılım sürecini baltalar mı? Başbakan Erdoğan saldırılar karşısında kararlı konuştu..Abone ol

Başbakan Erdoğan, 7 askerin şehit olduğu terörist saldırılarla ilgili, ''Güvenlik güçlerimize, askerimize sıkılan bu kurşunlar hiçbir zaman bizim 72 milyon vatan evladının birliğine beraberliğine yönelik google remarketing başlattığımız ve sürdürmekte olduğumuz bu süreci engellemeyecektir'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Hamamönü'ndeki Tevfik Bey Konağı restoranında Sakarya ve Gündoğdu mahalleleri sakinleriyle iftar yaptı.

Yemeğin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, bugün Çukurca ve Eruh'taki terörist saldırılarda şehit olan askerlerle ilgili bir soru üzerine saldırının detayları hakkında henüz bilgisi olmadığını belirtti.

SALDIRI SÜRECİ ENGELLEYEMEYECEKTİR

Şehitlerle ilgili haberin kendilerini üzdüğünü söyleyen Erdoğan, ''Fakat şunu çok açık net ifade etmek istiyorum; bizim güvenlik güçlerimize, askerimize sıkılan bu kurşunlar hiçbir zaman bizim 72 milyon vatan evladının birliğine beraberliğine yönelik başlattığımız ve sürdürmekte olduğumuz bu süreci engellemeyecektir. Biz, bu barış sürecine milli birlik projemizi, demokratikleşme sürecimizi aynı kararlılıkla, başta terör sorunu olmak üzere, sorun alanları üzerinde aynı kararlılıkla devam ettireceğiz'' dedi.



Kategori : POLİTİKA