Vakıfbankdan kredi kartı sürprizi

  • Ana Sayfa
  • Vakıfbankdan kredi kartı sürprizi
Vakıfbankdan kredi kartı sürprizi
Kredi kartlarında borçların yeniden yapılandırılması süresi doldu... Vakıfbank, hala borçlu olanlar için ek bir süre ayarladı. Abone ol

Vakıfbank, kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin başvuru süresini kendi inisiyatifi çerçevesinde, 4 Kasım 2009 tarihine kadar uzattı.

wisconsin seo >Vakıfbank'ın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, 07 Temmuz 2009 tarihinde yürürlüğe giren 5915 sayılı Kanunun 2'nci maddesine eklenen Geçici 5'nci madde ile tanınan Kredi Kartı alacaklarının yeniden yapılandırılması ya da riskin tamamen tasfiyesi için öngörülen sürenin 4 Eylül 2009 tarihi itibariyle sona erdiği hatırlatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Bankamızca takip hesaplarında izlenen Kredi Kartı müşterilerinin söz konusu kanun kapsamında sağlanan ödeme kolaylıklarından daha uzun süre faydalanabilmeleri amacı ile, 4 Eylül 2009 tarihi itibariyle sona ermiş olan yeniden yapılandırma süresinin 2 ay uzatılmasına karar verilmiştir.

Bu kapsamda, 4 Kasım 2009 tarihine kadar başvuruda bulunulması halinde, bankamız kredi kartı müşterileri 5915 sayılı yasada sağlanan ödeme kolaylıklarından faydalanmaya devam edebileceklerdir.''



Kategori : EKONOMİ